Tak for en god fest i 2010

Vi siger tak for at I bidrog til en god fest, da der var gammel elevfest lørdag den 11. september 2010.

Vi er gået i gang med at tænke på den næste fest om 5 år, hvor skolen har 50 års jubilæum! Ønsker du at være med til at arrangere festen, eller har du gode idéer til festen, så hører vi gerne fra dig. Kontakt os via formularen på “Kontakt” siden.

Var du med til festen, så hører vi gerne feedback fra dig, så vi kan gøre det endnu bedre næste gang. Brug formularen på “Kontakt” siden.

Er du tidligere elev på skolen men var du ikke med til festen kan du give os din e-mail adresse, så får du automatisk nyheder og invitation til den næste fest. Brug formularen på “Kontakt” siden. Sørg også for at dine klassekammerater, som ikke var med til festen, bliver opmærksom på denne side, og før tilmeldt sig nyheder om den næste fest.

Vi glæder os til at kunne bringe jer nyt om den kommende fest i 2015!

Mange festlige hilsner

Festudvalget