Tilmelding

Tilmelding til festen sker via denne hjemmeside. Når du har tilmeldt dig modtager du en mail med kvittering for din tilmelding, hvor du også får et ID nr. Dette ID nr. skal du skrive sammen med dit navn og din årgang for 9. klasse når du betaler på netbank og når vi har modtaget din betaling, så får du en mail med kvittering samt informationer.

Husk: Når du tilmelder dig, så skal du angive det årstal hvor du gik ud, eller ville have gået ud af 9. klasse. Det er vores eneste måde at få dig placeret ved det korrekte bord til festen.

I år er det også muligt at bestille rundvisning på skolen. Rundvisningen foregår en times tid inden festen starter. Det er skolens nuværende leder, Jens Kristensen, som står for rundvisningen.

Seneste frist for tilmelding er lørdag d. 15. august 2015.

TILMELDINGEN TIL FESTEN ER NU LUKKET!

tilmeld

Del dette: