Aflysning af Gl. Elevfest 2021

Som situationen er i øjeblikket med hensyn til Coronaen, synes vi det vil være uforsvarligt at forsøge at gennemføre en fest for så mange personer, som sandsynligvis vil komme fra selv de fjerneste afkroge af landet. Desuden vil vi også komme til at skulle konkurrere med et hav af aflyste konfirmationer og andre familiefester, som er blevet flyttet til efteråret. Så vi vælger at flytte det hele til September 2022. Hold øje med gruppen “Solbjergskolens Elevforening” på Facebook

Og så et lille opråb.

Der har været stort mandefald i bestyrelsen / arbejdsgruppen, så vi så gerne at der ville henvende sig nogle nye og yngre kræfter, som vil bære foreningen videre.

Der vil om muligt blive indkaldt til en generalforsamling senere på året, hvis forsamlingsbegrænsningerne bliver ophævet.

På forhåbentlig gensyn

Del dette: